Ценовник за регистрација, продолжување и издавање на потврда за домен (.mk или .мкд)

 • null

  620 ден.

  Цена за регистрација на нов домен за период од една година.

 • null

  310 ден.

  Цена за продолжување на регистрација на домен за период од една година.

 • null

  1120 ден.

  Цена за издавање на потврда за домен со податоците кои се запишани во Регистарот.