ЛОКАЦИЈА

Бул. Партизански Одреди бр.17, 1000 Скопје

ТЕЛЕФОН

+389 (0) 2 32 56 56 1

Е-ПОШТА

info@marnet.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон. – Пет. 08:30 – 16:30
Пауза – 12:00 – 12:30

Имате прашање, критика или сугестија? Испратете порака!

    Со користење на овој формулар се согласувате дека вашите информации ќе бидат искористени за понатамошна комуникација